Grappige kattenverhalen

Pluis’ Purrfecte Rustplekjes: de Wereld van de Kattenboss

Wil je weten wat de meest purrfecte rustplekjes in huis zijn, dan moet je mijn verhaal lezen. Als de onbetwiste heerser van het huis, heb ik natuurlijk mijn eigen voorkeuren als het gaat om rust en ontspanning. Mijn favoriete plekje? Dat zou mijn koninklijke kussentje op de bank kunnen zijn. Hoewel mijn mensen misschien denken dat dit kussentje niet speciaal voor mij is gemaakt, weet ik wel beter. Het is gewoon één van de meest het purrfecte rustplekjes voor mij!

Inpikken van andere hangplekken.

Maar laat me je iets vertellen, mijn vrienden, ik ben niet beperkt tot slechts één plekje. Oh nee, ik ben een flexibele heerser die overal kan rusten waar mijn onderdanen dat ook doen. Ik ben er altijd als de kippen bij om die heerlijke plekjes in te pikken. En natuurlijk doe ik dat op een subtiele manier. Ik ga gewoon gezellig tegen een andere kat aanliggen, span mijn spieren aan en voor je het weet, neem ik langzaam maar zeker die plek helemaal over. Als jij iemand op jouw lekkerste hangplek ziet dan raad ik je aan om mij na te doen.

Soms lukt het niet.

Ik heb zelfs geprobeerd hetzelfde te doen met het hoofdkussen van mens Linda. Ik dacht dat het een geweldig idee zou zijn om haar heerlijk ruikende kussen in te pikken door er gewoon bovenop te gaan liggen. Maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Linda mag dan wel groter en onhandiger zijn dan de katten, maar ze gaf haar hoofdkussen niet zomaar op. Het werd bijna een gevecht tussen mens en kat, maar ik moet toegeven, ze heeft me verslagen in die ronde. Vanaf die dag werd ik ‘s nachts verbannen naar de huiskamer. Dat is geen straf voor me. Drie maal raden waar mijn favoriete kussentje is.

Dus ja, als het gaat om rust en ontspanning, heb ik mijn favoriete plekjes, maar ik ben niet te beroerd om die met anderen te delen. Als de Boss van het huis moet ik tenslotte laten zien wie hier de baas is, toch? En dat betekent dat ik overal kan slapen waar ik maar wil, of mijn onderdanen dat nu leuk vinden of niet.

Afbeelding van 🌸♡💙♡🌸 Julita 🌸♡💙♡🌸 via Pixabay

Je houd misschien ook van..