Hoi vrienden, ik ben het, Sakura, met mijn schattigste kittenfilmpje en verhaal over die keer dat ik rustig aan moest doen. Kijk, lees en geniet.


O ja, ik weet het nog zo goed.
Ik was nog klein en schattig en hoeveel kattekwaad ik ook uithaalde, ik kwam echt overal mee weg. Tot die ene keer. Het is nog gefilmd ook dus naar een andere kat in huis wijzen lukte niet. Anders had ik Pluisje als dader aangewezen want ook toen al wist ik dat ik de baas in huis wilde worden.

Pijn!

Het begon met die vreselijke pijn. Mijn mensen hadden al gehoord dat ik een navelbreukje had en dat het vast wel goed zou komen. Maar dat was dus niet zo. Op een dag had ik zoveel pijn dat ik op een kussentje ging liggen en me niet meer wilde verroeren. Dat zag mijn mens en ze stopte in mijn lievelingsmandje. We gingen samen op reis wat een heel avontuur was, als ik me niet zo beroerd had gevoeld.

Die enge plek.

De reis duurde kort maar tot mijn schrik eindigde die bij die hele enge plek waar ik een paar weken terug ook al was. De mensen daar zijn best lief hoor, maar soms weet je gewoon als iets niet klopt. Zo een plek dus!

Ik moest er blijven slapen. Nou heb ik wel gehoord van hotels. Waar je heerlijk eten krijgt en een fijne massage of zo. Maar dat kreeg ik niet! In een saai kooitje luisterde ik versuft naar het zachte gejank van andere bange katten en erger, h├│nden!

Weg.

Ze hebben daar vast iets in mijn drankje gedaan want opeens sliep ik. En toen ik weer wakker was merkte ik een paar dingen op. Het goede nieuws was dat de pijn weg was! Daar was ik erg blij om maar er was ook slechter nieuws. Misschien was dat doktermens met haar mesje uitgeschoten of zo want ik miste daar beneden iets. Ik was een belangrijk deel van mijn man zijn kwijtgeraakt.

Weer thuis!

De terugreis was veel leuker. Ik vertederde iedereen in de bus met mijn schattige gemiauw. Mens voelde zich schuldig en bleef lekkere snoepjes geven. Het leven was weer goed ook al miste ik wel iets belangrijks.

Thuis bleven de mensen me aaien en lekkere snoepjes geven. Ik moest rustig aan doen, werd me gezegd.
Dat lukte me ook wel hoor. Eventjes.
Tot ik nadacht over de onderdelen die opeens weg waren. En dat maakte me zo boos dat ik het eerste aanviel dat ik tegenkwam!

Het Schattigste Kittenfilmpje

Dus lieve kattenvrienden, neem maar van mij, Sakura, aan dat je af en toe best boos mag zijn. Maar zorg er dan wel voor dat er geen camera in de buurt is. Ook al moet ik toegeven dat het wel ├ę├ęn van mijn schattigste kittenfilmpjes is geworden.

Afbeelding van ArtActiveArt via Pixabay

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Katten kunnen dus behoorlijk slim zijn, maar Sakura is vaak net even anders. Hij drinkt water door met zijn pootjes in het drinkbakje te slaan en schuilt voor de regen onder een gat in de tafel. In dit leuke verhaal met filmpje lees en zie je wat hij met de plant op de foto gedaan heeft. […]

Reacties zijn gesloten.