Maak kennis met het katten team, de grote sterren van deze website.
Elke kattenliefhebber weet hoe leuk het is om dingen te weten te komen over hun geliefde dier. Maar soms zijn die weetjes net iets te saai, zélfs als ze over jouw geliefde huisdieren gaan.
Het team van Purr facts bestaat daarom ook uit slechts 1 menspersoon en verder allemaal katten.

Kyo

Je ziet mij links onder op de foto, genietend van een lekkere maaltijd. Ik ben de stoere jager van het team. Daar heb ik een paar spannende verhalen over te vertellen.
Maar jagen doe ik niet de hele dag. Ik ben ook dol op slapen, en dan het liefste in en comfortabel doosje. Geaaid worden vind ik heerlijk. Dan spin ik keihard en begin ik te kwijlen van plezier.

Pluis

Die prachtige zwart-witte kater, dat ben ik! Ik ben de grote baas van het stel en als het moet houd ik de buurt in de gaten. Op deze foto zie ik er nog prachtig uit maar inmiddels ben ik flink gehavend. Iedereen schat mij veel ouder dan dat ik ben. Dat is grappig, ik was maar een uurtje ouder dan Pooky en 2 weken ouder dan Hime en Kyo. Alleen dat wit met rode monstertje is een stuk jonger dan ik. Ik houd hem goed in de gaten want hij wil de nieuwe baas worden van dit stel. Mooi dat het hem nog niet lukt!
Onder mijn stoere uiterlijk zit een ontzettende lieve schootkat. Weet je dat ik vroeger duimde? Niet aan de buurtkatten doorvertellen hoor!

Sakura

Dat wit met rode monstertje, dat ben ik dus. Ik val best mee hoor, ik ben alleen …. nou, eigenlijk heeft Pluis wel een beetje gelijk.
Ik heb een valse start gemaakt want ik werd geboren in een huis waar ze dieren fokten voor de verkoop. Schattige pluizenbollejtes zoals ik hadden het gezellig met elkaar maar die enge vechthond in huis deed ons allemaal rillen. Ik schrik nog steeds erg snel.
De eerste dag in mijn nieuwe huis moest ik meteen naar een eng ruikende plek. De dierenarts! Ze vertelde mijn mensen wat ik allang wist. Namelijk dat ik geen vrouwtje, maar een stoere kater ben! Helaas werd ik toen wel al Sakura, kersenbloesem, genoemd. Een beetje te schattige naam voor me maar durf mij maar eens uit te lachen! De dierenarts zag namelijk nóg iets. Dat ik een hele grote kat zou worden.

Pooky

De prachtige zware kat op de foto was Pooky. Onze lieve schat is er helaas niet meer. Gelukkig hebben we prachtige herinneringen aan deze lieverd die elke nacht bij zijn mens en Kyo wilde slapen.

Hime

Mijn naam betekent prinses en dat was ik ook, een prinsesje. Als enige dame in dit gezelschap heb ik me goed staande weten te houden, tot een fataal ongeluk mijn leven stopte. Mijn mensen hebben het er verschrikkelijk moeilijk mee gehad en nog af en toe want ik was gewoon de aller- aller schattigste en slimste kat in huis. Ik genoot ervan om mijn mens te helpen met haken door alvast hat werkje warm te houden en heb een paar ontzettend leuke, lieve en grappige verhalen om met je te delen.

Afbeelding van Kiều Trường via Pixabay en de katten van Purr facts.

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Maak kennis met het Purr Facts katten team. […]

Reacties zijn gesloten.