Niet ge-cat-egoriseerd

We zijn hard aan het werk

We zijn hard aan het werk om een gezellige en informatieve website te maken voor katten en hun mensen vrienden. Kom af en toe langs om te kijken wat er al staat. Hieronder kan je lezen wat je op deze site kunt verwachten.

hard aan het werk
Sakura denkt hard na wat hij wil vertellen of liever geheim wil houden.

Purr Facts

Purr Facts staat vol weetjes over het Purrtatische leven van onze lieve vrienden. Alles over hun gedrag en rare buien. Bij de Purr Facts kan je boeiende weetjes over katten lezen, geschreven door een mens.

Een kat vertelt.

Wil je liever de verhalen lezen uit het oogpunt van jouw pluizige vrienden, dan kan je bij de Grappige kattenverhalen de avonturen van Pluis, Kyo, Hime, Sakura en Pooky lezen. Deze zijn misschien niet helemaal wetenschappelijk onderlegd, maar het verhaal van een ooggetuige kan zeker een leuk inkijkje geven.

Filmpjes.

De titel zegt genoeg. Hier komen de leukste kattenfilmpjes te staan. Kijk en geniet van de grappige streken van ons kattenteam of doe gezellig mee met de yoga lessen waar huisdieren meehelpen. De huisdieren in de films zijn nergens toe gedwongen en hebben zelf besloten door beeld te rennen.

Bezoekers chat.

Wil je jouw verhaal en dat van jouw lieve huisdier kwijt, dan kan dat in de bezoekerschat. Hier mag je jouw leukste en liefste kattenverhalen delen. Het kan even duren tot jouw tekst erbij staat want ze worden eerst door ons kattenteam gelezen. Hier staat elke week een nieuwe vraag waar je over mee mag praten. Of doe mee met de chit chat cat chat.

In Memoriam.

Helaas hebben katten slechts 9 levens. Bij in memoriam mag je vertellen over jouw lieverds die de regenboogbrug over zijn gegaan.

Afbeelding van Danny Chang via Pixabay en Sakura.

Je houd misschien ook van..